ГоловнаСуспільствоПодії

Водія, який потрапив у ДТП, заарештовано за зберігання гранати, пістолета і патронів

Після аварії чоловік поводився зухвало і чинив опір поліцейським.

Фото: kv.npu.gov.ua

У Київській області водій автомобіля Меrсеdеs не впорався з управлінням і потрапив в яму, в результаті чого сталося загоряння авто. Поки пошкоджений автомобіль вантажили на евакуатор, водій почав поводитися зухвало і чинити опір поліцейським. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в області.

Порушником виявився 36-річний киянин, який у цей час проживає в селі Мархалівка. Стосовно водія склали адміністративний протокол за ст. 185 КУпАП за злісну непокору працівнику правоохоронного органу і доставили його до відділення поліції. Під час поверхневого огляду в чоловіка виявили та вилучили гранату "РГД-5" з запалом, пістолет ТТ і 8 набоїв.

Встановлено, що молодий чоловік уже мав проблеми з законом за незаконне зберігання зброї і неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

Пошкоджений автомобіль, на якому держномери не відповідали дійсності, помістили на майданчик тимчасового утримання як речовий доказ. Під час проведення невідкладного огляду транспортного засобу поліцейські вилучили з багажного відділення ще 4 пари різних держномерів.

Також було проведено невідкладний огляд за місцем проживання водія. Там поліцейські вилучили дві димові шашки і патрони. Всі вилучені в чоловіка незаконні предмети відправлені на проведення відповідних експертиз.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Працівники поліції з'ясовують походження держномерів, зброї і боєприпасів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram