ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Черкас затримала жінку, яка повідомляла про замінування

На вихідних у місті "замінували" 19 об'єктів.

Фото: npu.gov.ua

Поліція Черкас затримала жінку, підозрювану в низці неправдивих повідомлень про загрозу вибуху. Про це повідомила прес-служба регіонального управління поліції.

Повідомлення про мінування надійшло в поліцію в п'ятницю, суботу та неділю, жодне з них не підтвердилося. Однак поліція, рятувальники і кінологи провели перевірку 19 різних об'єктів - торговельних центрів, лікарень, пологових будинків. Під час перевірок було евакуйовано декілька тисяч осіб.

У результаті розшукових заходів сьогодні вночі поліцейські затримали жінку, яку обґрунтовано підозрюють у дачі неправдивих повідомлень про замінування не менш ніж двох об'єктів у місті Черкаси. Нею виявилася жителька Кіровоградської області, яка в Черкасах працює і винаймає кімнату в одній із квартир міста. Жінку затримали за місцем тимчасового проживання. Вона повідомила про "замінування" щонайменше двох об'єктів.

Речові докази вилучено. Жінку затримали відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За вказаними фактами Черкаський відділ поліції відкрив кримінальні провадження у частині 1 та 2 статті 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram