ГоловнаСуспільствоПодії

У Старобільську чоловік підірвав себе гранатою в банку (оновлено)

У банку заявляють про потерпілого поліцейського, в поліції - про шістьох поранених.

У Старобільську Луганської області чоловік підірвав гранату в банку. В результаті вибуху він загинув на місці, ще шестеро людей отримали поранення, повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Сьогодні о 16:30 у приміщенні філії одного з банків, який розташований на вулиці Шевченка м. Старобільськ, чоловік 1972 р.н. підірвав гранату. В результаті вибуху чоловік загинув на місці. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 5 цивільних осіб, з яких двоє - працівники банку, і троє - місцеві жителі, які перебували в цей час у приміщенні банку", - йдеться в повідомленні.

Також поранено співробітника слідчо-оперативної групи Старобільського відділу поліції.

Всі постраждалі перебувають у лікарні. За попередньою інформацією лікарів, їхньому життю нічого не загрожує.

На місці події працюють співробітники слідчо-оперативних груп ГУНП і Старобільського відділу поліції та фахівці вибухотехніки.

Оновлення. Водночас у прес-службі Приватбанку заявляють, що під час вибуху гранати в Старобільському відділенні фінустанови клієнти і співробітники не постраждали, передає Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні в Старобільську (Луганська обл.) клієнт прийшов у відділення з гранатою і намагався отримати кредит за підробленими документами. Після виклику поліції він спробував кинути гранату в людей, але підірвався сам. Отримавши травми, не сумісні з життям. На щастя, ніхто з клієнтів не постраждав, за винятком поліцейського, який отримав контузію", - йдеться в офіційному коментарі Приватбанку.

Нагадаємо, 7 травня в місті Марганець Дніпропетровської області біля будівлі магазину вибухнула граната, в результаті одна людина загинула, ще п'ятеро поранені.

Також, за уточненими даними, в результаті вибуху травми отримали п'ять осіб, серед яких співробітник групи реагування патрульної поліції 1990 року народження і дві жінки 63 і 65 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram