ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики "ЛНР" обстріляли житловий район Золотого

Мешканці будинку, куди прилетів снаряд, у момент удару були у дворі і не постраждали.

Бойовики "ЛНР" сьогодні вранці, 17 травня, обстріляли населений пункт Золоте в Попаснянському районі, снаряд влучив у житловий будинок. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За словами голови Національної поліції України Сергія Князєва, цей обстріл став ще одним "нагадуванням для тих, хто думає, що війна закінчилася і терористи не стріляють по домівках наших людей".

"О 07:30 прилетів реактивний снаряд у житловий будинок у місті Золоте Попаснянського району Луганської області. Родині, яка живе в цьому будинку, дивом пощастило: в момент обстрілу подружжя було на подвір'ї. У цьому місті зараз проживає близько 10 тисяч осіб, у яких так починається ранок. Поліцейські на місці", - повідомив Князєв.

На місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи Головного управління та Попаснянського відділення поліції разом з вибухотехніками. Правоохоронці документують факт обстрілу і встановлюють, з якого виду озброєння було здійснено обстріл.

Нагадаємо, за минулу добу, 16 травня, проросійські бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті обстрілів загинув український військовий і ще один отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram