ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний чоловік погрожував підірвати себе гранатою в салоні автобуса "Харків - Чугуїв"

У результаті події ніхто не постраждав.

У Харківській області п'яний чоловік погрожував підірвати гранату в салоні пасажирського автобуса "Харків - Чугуїв". В результаті події ніхто не постраждав.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

"16 травня близько 16:32 в чергову частину Липецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік погрожує підірвати гранату в автобусі. Під час зупинки транспортного засобу в селищі Рогань одному з пасажирів вдалося втихомирити дебошира і відібрати небезпечний предмет. Громадяни відразу повідомили про подію в поліцію", - йдеться в повідомленні.

Правопорушником виявився 58-річний житель Чугуївського району.

Як з'ясували поліцейські, між зловмисником, який був п'яний, і його співмешканкою в автобусі виник конфлікт. Чоловік витягнув з кишені куртки ручну гранату Ф-1, висмикнув чеку і погрожував підірвати себе і жінку.

Вилучений боєприпас спрямовано на дослідження. Факт події внесений в журнал єдиного обліку заяв і повідомлень за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 13 травня на залізничній станції Рубіжне на Луганщині правоохоронці затримали чоловіка, який намагався перевезти пакет з 27 гранатами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram