ГоловнаСуспільствоЖиття

У Черкаській області поліція викрила чоловіка, що публікував порнознімки своєї дочки

Кіберполіція Черкаської області викрила чоловіка, який виготовляв порнографічні фото за участю своєї дочки і продавав їх в інтернеті. Про це повідомила прес-служба відомства.

До працівників кіберполіції звернулася потерпіла - 15-річна дівчинка, і розповіла, що батько змушував її роздягатися на камеру. Отримані фото він передавав третім особам і розміщував в соціальних мережах. Дівчинка не хотіла повертатися додому, вона залишилася під опікою реабілітаційного центру.

Слідчі Смоленського відділу поліції Черкаської області почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу.

Під час досудового розслідування працівники кіберполіції встановили, що, починаючи з 2017 року, 38-річний батько дівчинки, застосовуючи фізичну силу, змушував її роздягатися і демонструвати статеві органи. Крім того, до такої діяльності він також схиляв і свою дружину, матір дівчинки.

Фото: cyberpolice.gov.ua

Працівники Київського управління кіберполіції спільно зі слідчим підрозділом поліції Черкаської області під процесуальним керівництвом Смілянської міжміської прокуратури провели обшук за місцем проживання сім'ї та вилучили мобільні телефони, ноутбуки, документацію, додаткові носії інформації і банківську картку, яка належала злочинцеві.

Поліцейські також встановили, що значна частина вилучених документів вважається викраденою на території Черкаської області, на носіях інформації вони виявили порнографію.

Всю техніку правоохоронці направили на експертизу.

Слідство у справі триває. Постраждала дитина перебуває під наглядом фахівців. До справи залучено також представників Служби у справах дітей, найближчим часом вони вирішать питання про подальше місцезнаходження неповнолітньої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram