ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики в неділю здійснили 16 обстрілів

Поранено трьох українських військових.

Бойовики в неділю здійснили 16 обстрілів
Фото: Макс Левин

У неділю, 12 травня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі 16 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі один раз - із застосуванням заборонених мінометів калібру 120 мм. Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Унаслідок обстрілу отримали поранення двоє українських військових, ще один військовослужбовець отримав травму в результаті вибуху міни. Загиблих немає.

Обстріли зафіксовано в районі населених пунктів Авдіївка, Гнутове, Кам'янка, Новотроїцьке, Талаківка, Богданівка, Старогнатівка, Гранітне, Лебединське (Донецька область), Кримське, Новотошківське, Зайцеве (Луганська область).

З початку поточної доби ворог один раз обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Богданівка, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріл супротивник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, 12 травня двох окупантів було поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram