ГоловнаСуспільствоПодії

У квартирі на Березняках у Києві виявили мертве подружжя та 2-річну дівчинку

Сім'я була неблагополучною.

У суботу, 11 травня, у Дніпровському районі Києва в одній з багатоповерхівок на Березняках, за адресою вулиця Тичини, 11 у квартирі виявили тіла двох людей і виснажену дворічну дівчинку. Її госпіталізували, повідомляє Інформатор.

Як розповіли сусіди загиблих, вони відчули неприємний запах на сходовій клітці 9 поверху та викликали поліцію і рятувальників. Зазначимо, що тіла знайшли у квартирі на 7-му поверсі.  

Фото: Информатор

Співробітники ДСНС відчинили двері і знайшли тіла чоловіка та жінки. Також там була дитина - дівчинку двох років на руках винесли до машини "швидкої допомоги". 

Фото: Информатор

Раніше дівчинку з батьками шукали в одній із груп району. 

Сусіди кажуть, що сім'я була неблагополучною - зловживали наркотиками. У четвер, 2 травня, у квартирі чули скандал. Після цього всі пропали.

Видання зазначає, що поліцію викликали ще коли сім'я пропала. Однак квартиру поліцейським ніхто не відчиняв, а відкривати її на той момент ще не було жодних підстав.

 

Фото: Информатор

11 травня в приміщенні поліцейські виявили чоловіка 1985 року народження та жінку 1991 року народження мертвими. Також у квартирі була дівчинка 2017 року народження. Її відразу ж доправили до дитячої лікарні й надали допомогу. Нині життю дівчинки ніщо не загрожує. 

Фото: Нацполиция

У поліції повідомляють, що видимих тілесних ушкоджень у батьків дівчинки виявлено не було. Тепер причину їхньої смерті з'ясовує експертиза. 

  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram