ГоловнаСуспільствоПодії

На українсько-румунському кордоні виявили розбитий вертоліт

Ймовірно, аварія сталася 2-3 тижні тому, оскільки тіло загиблого пілота почало розкладатися.

На кордоні між Україною та Румунією розбився вертоліт, пілот загинув. Про це повідомляє Mukachevo.net.

Сам вертоліт знайшов пастух із села Сепинца в Румунії. Ця місцевість впритул примикає до кордону з Україною до сіл Бедевля і Тересва Тячівського району Закарпатської області.

Фото: mukachevo.net

Поліція вже підтвердила інформацію про трагедію. Імовірно, розбитий вертоліт - техніка російського виробництва, моделі Ка-26, призначена для цивільних цілей, наприклад, для зрошення полів. Реєстраційних знаків на вертольоті знайдено не було.

Фото: mukachevo.net

Поліція припускає, що літальний апарат перетнув повітряний простір Румунії нелегально, він міг перевозити контрабандні сигарети.

Ймовірно, аварія сталася 2-3 тижні тому, оскільки тіло пілота було виявлено вже на стадії розкладання.

Фото: mukachevo.net

Правоохоронці Румунії поки не надали інформації про загиблу людину, але за даними деяких румунських ЗМІ - це 48-річний білорус з Мінська, який 5 березня вирушив із Мінська поїздом до Львова, а потім в Мукачево, де і пропав.

За попередньою версією румунських правоохоронців, вертоліт летів дуже низько, щоб його не помітили прикордонники, тому зачепив дерева і впав.

Нагадаємо, в лютому 2019 року в Стамбулі під час вимушеної посадки розбився військовий вертоліт. У результаті аварії, чотири людини отримали важкі травми і були доставлені в лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram