ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківську викрили два борделі, де робітниць постачали наркотиками

Для посилення психологічного контролю дівчат, зловмисники забезпечували їх амфетаміном і екстазі.

В Івано-Франківську правоохоронці викрили два борделі, в одному з яких працювали шестеро жінок, а в іншому - четверо. Крім цього, зловмисники забезпечували секс-робітниць наркотиками. Про це повідомляє прес-центр Нацполіції.

Фото: npu.gov.ua

Встановлено, що в публічних будинках працювали мешканки Запорізької, Донецької, Дніпропетровської та Чернівецької областей. Для посилення психологічного контролю дівчат, зловмисники забезпечували їх амфетаміном і екстазі.

Фото: npu.gov.ua

Організаторами борделя виявилися двоє чоловіків з Івано-Франківська та Запоріжжя.

Фото: npu.gov.ua

Відзначають, що інформація про роботу будинку розпусти поширювалася в інтернеті. Цим займалися дві адміністраторки з Хмельницької області, яких також контролювали організатори борделю. Зазначають, що дівчата теж обслуговували клієнтів. Окрім цього, члени угруповання вербували нових співробітниць.

Фото: npu.gov.ua

Чоловіки підшукували дівчат, які самостійно займалися проституцією, погрожували їм фізичним насильством і змушували їх працювати в своїх борделях.

Фото: npu.gov.ua

У рамках кримінального провадження за ст. 189 (вимагання) і ст. 303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України, правоохоронці затримали чотирьох осіб: двох адміністраторок і двох організаторів.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, наприкінці квітня 2019 року українська поліція затримала двох громадян Китаю за підозрою в торгівлі людьми. Одного з них затримали в київському аеропорту "Бориспіль" під час спроби вивезти за кордон п'ятьох українок віком від 18 до 21 року для роботи в сфері секс-послуг. Дівчат вербували в Одеській області, другого китайця затримали саме там.

Своїх жертв китайці шукали через сайти з пошуку роботи. Дівчат планували використовувати в китайських борделях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram