ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний депутат Яготинської міськради збив насмерть двох людей

Загиблі - батько і син - їхали на мотоциклі.

П'яний депутат Яготинської міськради збив насмерть двох людей
Фото: колаж РБК-Україна

У Київській області п'яний водій на автомобілі Chevrolet Niva скоїв зіткнення з мотоциклом, у результаті мотоцикліст і його пасажир (батько і син) загинули на місці. Поліція встановила, що 32-річний водій, який скоїв наїзд, є депутатом Яготинської міськради, повідомляє регіональне управління поліції.

ДТП сталася в понеділок близько 18:00 на ділянці дороги між містом Яготин і селом Сотниківка.

За інформацією поліції, водій автомобіля Chevrolet Niva, керуючи в нетверезому стані, виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з мотоциклом Jawa. В результаті аварії водій і пасажир мотоцикла, жителі села Сотниківка, 32 і 57 років, від отриманих травм загинули на місці.

Встановлено, що в момент ДТП алкоголь у крові водія-порушника становив 2,0 проміле. Водія затримано, з місця аварії вилучено автомобіль і мотоцикл, які поміщені на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини смертельної ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram