ГоловнаСуспільствоПодії

На Басейній у центрі Києва стався вибух з пожежею (оновлено)

Поліція розшукує жінку, яка це влаштувала.

Фото: ГУНП Києва

У центрі Києва на вул. Басейній у понеділок стався вибух. Поліція встановлює обставини події і розшукує жінку, яка, судячи із записів відеокамер, причетна до інциденту. Про це повідомило регіональне управління поліції.

За даними видання "Інформатор", вибух стався в арці біля торгового центру "Арена Сіті" близько 11:20. Вогонь погасили охоронці торгового центру, а вже через 10 хвилин на місце прибули рятувальники і поліція.

За записами камер відеоспостереження правоохоронці встановили, що невідома жінка в червоній куртці зайшла в перехід, викинула особисті речі, облила їх невідомою рідиною і підпалила.

У результаті події ніхто не постраждав.

Інформацію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зусилля співробітників поліції спрямовані на встановлення і затримання жінки, причетної до скоєння правопорушення.

Оновлення. Прес-служба поліції повідомила, що підірваний предмет виявився флаконом аерозольного дезодоранту. Він був серед інших речей у пакеті, який підпалила жінка.

Поліцейські встановили особу правопорушниці, нею виявилася 31-річна місцева жителька. Правоохоронці затримали підозрювану за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу, їй загрожує до 7 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram