ГоловнаСуспільствоЖиття

У Чорнобильській зоні затримали ВАЗ, водій якого був п'яним, а пасажирка вкусила патрульного

Чоловікові загрожує адміністративне покарання, жінці - кримінальне.

У Чорнобильській зоні затримали ВАЗ, водій якого був п'яним, а пасажирка вкусила патрульного
Фото: kv.npu.gov.ua

На контрольно-пропускному пункті в Чорнобильській зоні відчуження під час перевірки документів між водієм і правоохоронцями виник конфлікт, у результаті якого було затримано чоловіка і жінку.

Про це повідомляють на сайті поліції Київської області.

Патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-212103, водій якого перебував у стані алкогольного сп'яніння і порушив правила дорожнього руху.

"У відповідь на вимоги надати документи для перевірки водій почав хапати поліцейського за формений одяг і спорядження. На допомогу порушникові прийшла пасажирка, яка виявилася його співмешканкою. Вона несподівано вкусила за руку і вдарила одного з правоохоронців балонним ключем по голові. Згодом медики діагностували у нього гематому і прокус фаланги пальця на руці", - йдеться в повідомленні.

Зараз обох затримано за ст. 208 КПК України. На 40-річного водія склали протокол за ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння). Проти жінки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі патрульні зі стріляниною та гонитвою наздоганяли п'яного водія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram