ГоловнаСуспільствоПодії

З харківського аеропорту евакуювали близько 600 осіб через "мінування" (оновлено)

За останній тиждень правоохоронці зафіксували "шквал повідомлень" з фейковими погрозами.

З харківського аеропорту евакуювали близько 600 осіб через "мінування" (оновлено)
Из-за сообщения о взрывчатке эвакуировали аэропорт в Харькове

У поліцію повідомили про закладання вибухівки у Міжнародному аеропорту "Харків". Про це інформує відділ комунікації поліції області.

Повідомлення надійшло до правоохоронців 27 квітня о 9:00.

"За адресою виїхали співробітники слідчо-оперативної групи Слобідського відділу поліції і фахівці вибухотехнічного управління. Проводиться огляд приміщень та прилеглої території", - йдеться в повідомленні.

Громадян евакуювали.

Оновлення 14:25. Вибухонебезпечних предметів в аеропорту Харкова правоохоронці не виявили. Про це повідомили в Нацполіції міста.

"Під час перевірки фахівці вибухотехнічного управління поліції оглянули 20 тис. кв. метрів приміщень і 5 тис. прилеглої території, евакуювали 589 громадян", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора у Харкові "мінували" станцію метро. У поліції міста повідомили, що за останні кілька днів до них надходить від 7 до 14 повідомлень про мінування різних об'єктів, жодне з повідомлень не підтвердилося.

Всього в Україні за останній тиждень правоохоронці зафіксували близько 100 повідомлень про замінування. "Вибухову активність" пов'язують з виборами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram