ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС посилили пильність напередодні травневих свят

Командувач ООС перевірив готовність підрозділів до дій за призначенням.

У зоні ООС посилили пильність напередодні травневих свят
Сергей Наев
Фото: mil.gov.ua

На 26 квітня Об'єднані сили посилили пильність, розвідку і бойову службу. Командувач Об'єднаних сил на Донбасі генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність підрозділів до дій за призначенням.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу ООС.

"Зокрема, в період з 22 по 26 квітня під керівництвом командувача Об'єднаних сил відбулися перевірки бойової служби на позиціях, розташованих на передньому краї. Крім того, проведені перевірки та тренування резервів, уточнено завдання для підрозділів розвідки, артилерії і контрснайперської боротьби. Окремо перевірено і підготовлено всі складові сектора безпеки, залучені в операцію Об'єднаних сил", - ідеться в повідомленні штабу ООС на Facebook.

Наєв, перебуваючи на передньому рубежі оборони, особисто перевірив готовність засобів бригад на найбільш загрозливих напрямках, вивчив положення і характер дій супротивника.

"Об'єднані сили мають усе необхідне для виконання завдань за призначенням у разі ескалації бойових дій. Із силами і засобами проведено заходи щодо вдосконалення сумісності, здійснено поповнення підрозділів боєприпасами і матеріально-технічними засобами", - підкреслив Наєв.

"Підрозділи Збройних сил України готові до стримування збройних формувань Російської Федерації на всіх можливих напрямках ескалації бойових дій", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 17 квітня 2019 року Сергій Наєв повідомив, що Об'єднані сили повернули під контроль України 20 кв. км окупованих територій з початку операції Об'єднаних сил (з 30 квітня 2018 року)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram