ГоловнаСуспільствоВійна

На лінії розмежування українські силовики затримали російського диверсанта

Житель Донбасу служить у російських окупаційних військах з 2016 року.

Співробітники Служби безпеки України затримали на лінії розмежування на Донбасі диверсанта, який намагався проникнути в тил українських військ для підготовки і проведення диверсій на військових об'єктах у районі села Новомихайлівка Донецької області. Про це сьогодні вранці повідомив прес-центр ООС.

Фото: facebook/pressjfo.news

У середу, 24 квітня, в районі відповідальності окремої механізованої бригади, яка виконує завдання в складі оперативно-тактичного угруповання "Схід", військовослужбовці ООС затримали бойовика 100-ї окремої мотострілкової бригади збройних формувань супротивника.

За даними відомства, затриманий житель Донецька 1977 року народження, з 2016 року донині він проходив службу в підрозділах першого армійського корпусу ворожих військ. Затриманий намагався проникнути в тил українських військ у районі села Новомихайлівка Донецької області для підготовки і проведення диверсій на військових об'єктах.

Бойовик збирав розвідувальну інформацію про місце розташування складів з боєприпасами Збройних сил України, систему їх захисту та охорони.

Затриманий надає необхідну інформацію Об'єднаним силам.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі зафіксовано 14 обстрілів з боку бойовиків, у результаті ворожого вогню отримав поранення один український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram