ГоловнаСуспільствоПодії

На Харківщині локомотив збив насмерть літнього чоловіка

Чоловік переходив через рейки в невстановленому місці.

На Харківщині локомотив збив насмерть літнього чоловіка
Фото: zdr.gudok.ru

22 квітня близько 16:00 неподалік залізничної станції Підлиман у Борівському районі Харківської області, локомотив електропоїзда насмерть збив літнього чоловіка. Про це повідомляє відділ комунікацій  ГУ Нацполіції в Харківській області.

"За словами машиніста, він помітив чоловіка з велосипедом, який переходив через рейки, після чого негайно почав подавати звуковий сигнал і застосував екстрене гальмування, проте уникнути наїзду не вдалося», - йдеться в повідомленні.

Від зазнаних травм 66-річний мешканець села Підлиман загинув на місці. Зазначається, що чоловік переходив через рейки в невстановленому місці. Після інциденту рух поїздів не припинявся.

Натепер поліція встановлює обставини загибелі літнього чоловіка. Відомості про подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у червні 2018 року в Полтавській області потяг збив насмерть 19-річного хлопця і 17-річну дівчину, які на скутері перетинали залізничне полотно. Хлопець був за кермом і перетинав колії із закритим переїздом. Він пропустив один поїзд і вирішив поїхати ще до відкриття шлагбаума. Виявилося, що назустріч першому йшов другий локомотив, з яким і сталося зіткнення.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram