ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі поранено трьох українських військових, один боєць загинув

З початку доби зафіксовано один обстріл із заборонених мінометів.

На Донбасі поранено трьох українських військових, один боєць загинув
Фото: Макс Левин

У понеділок, 22 квітня, російські бойовики на Донбасі здійснили 14 обстрілів, у тому числі два - з застосуванням важкого озброєння. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

За минулу добу зафіксовано застосування мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї. Бойовики вели вогонь по позиціях української армії поблизу населених пунктів Мар'їнка, Гнутове, Авдіївка, Павлопіль, Опитне, Новоолександрівка, Катеринівка, Попасна, Золоте-4.

Унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і троє українських захисників отримали поранення.

Жоден обстріл супротивника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 22 квітня трьох окупантів убито, сімох - поранено. Також військовослужбовці Об'єднаних сил за допомогою протитанкового ракетного комплексу знешкодили ворожу бойову машину піхоти.

З початку поточної доби супротивник зробив один обстріл позицій Об'єднаних сил у районі Гнутового з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріл супротивника наші захисники дали адекватну відповідь. Втрати окупантів уточнюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram