ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві дворічна дівчинка вижила після падіння із шостого поверху

Дитина випала з балкона, поки мати спала.

Фото: npu.gov.ua

У Києві на вулиці Чорнобильській дворічна дівчинка випала з вікна шостого поверху багатоповерхового будинку. Дитина залишилася живою, але отримала серйозні травми, повідомляє столичне управління Нацполіції.

За попередньою інформацією, мати постраждалої в цей час спала. Дівчинка вилізла на підвіконня балкона і зірвалася вниз. Дитина впала на прибудинкові насадження, завдяки чому вижила. На цей момент маляті надають необхідну допомогу в лікарні, куди її доправили з тяжкими травмами.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції і патрульні поліцейські.

"Правоохоронці встановили, що після падіння дівчинки її чотирирічна сестра теж намагалася піднятися на підвіконня балкона. У цей час люди, які проводили ремонтні роботи біля будинку, помітили дитину у вікна і почали кричати. Дівчинку злякали крики, і вона повернулася в кімнату", - сказано в повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за статтею про злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною (ст.166 КК України). Правоохоронці вилучили в жінки чотирьох малолітніх дітей. Вирішується питання про позбавлення її батьківських прав. Матері дітей загрожує до п'яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий термін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram