ГоловнаСуспільствоЖиття

Другий хуліган, який брав участь у погромі електрички, отримав умовний термін

Киянин уклав угоду зі слідством.

Другий хуліган, який брав участь у погромі електрички, отримав умовний термін
Фото: facebook.com/KyivOperativ

Суд засудив до 2 років позбавлення волі ще одного хулігана, який напав на міську електричку влітку 2018 року. Про це повідомляє агентство "Українські новини" з посиланням на матеріали суду.

Обвинувачений - житель Києва Данило Бусель - визнав свою провину і уклав угоду з прокуратурою. На початку квітня суд затвердив угоду і призначив хулігану узгоджене покарання у вигляді 2 років в'язниці з випробувальним терміном на 2 роки.

Це другий вирок у справі про напад на електричку: в лютому суд засудив до 2 років в'язниці умовно уродженця Санкт-Петербурга (Росія), громадянина України Леоніда Никитюка.

Нагадаємо, 30 липня 2018 року близько 15 невідомих закидали каміннями і розмалювали міську електричку в Києві. Вони зупинили рухомий склад міської електрички на перегоні між залізничними станціями "Сирець" і "Вишгородська" і почали розфарбовувати вагони фарбою з балончиків. У відповідь на зауваження пасажирів хулігани почали кидати каміння у вікна електропоїзда, в результаті чого розбили їх, а також завдали тілесних ушкоджень одному з пасажирів. Проникнувши в поїзд, хулігани розпорошили в вагонах сльозогінний газ, унаслідок нападу постраждала одна людина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram