ГоловнаСуспільствоЖиття

В американському Вісконсині вбито 23-річну громадянку України

Тетяна Гужва повідомляла про насильство з боку чоловіка.

В американському Вісконсині вбито 23-річну громадянку України
Погибшая Татьяна Гужва

Консульська служба МЗС України встановила контакт з владою штату Вісконсин, де 4 квітня було вбито 23-річну громадянку України Тетяну Гужву. Про це повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич, пише УНН.

Трагедія сталася минулого тижня, тіло загиблої з ознаками насильницької смерті виявили в її власному будинку. За підозрою у вбивстві затримали чоловіка Гужви - 31-річного Фуада Пашаєва. Повідомляють, що в останні місяці жінка декілька разів зверталася в поліцію і повідомляла про насильство з боку чоловіка, в результаті чого суд заборонив Пашаєву наближатися до дружини і дворічної дочки. У січні Пашаєв вийшов з в'язниці під заставу.

За словами Кирилича, українські дипломати встановили контакт з місцевою владою штату, де сталася трагедія.

"Консулом України встановлено контакт з поліцією штату Вісконсин і місцевою владою, до повноважень якої належить питання встановлення опіки над дитиною загиблої", - сказав дипломат.

Місцеве видання uapost.us повідомляє, що місцева громада розпочала збір коштів, щоб батьки загиблої могли прилетіти в США і забрати її тіло для похорону на батьківщині. Крім того, батьки загиблої мають намір оформити опіку над онукою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram