ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві під час гасіння пожежі в приватному будинку вибухнули газові балони

Постраждалих немає.

У Києві під час гасіння пожежі в приватному будинку вибухнули газові балони
Фото: kyiv.dsns.gov.ua

У Подільському районі Києва пожежники ліквідували масштабну пожежу на території приватної садиби.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"7 квітня о 23:06 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС у Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гомельській. Прибулі на місце пожежно-рятувальні підрозділи встановили, що на прибудинковій території горить сміття, трав'яний настил і дерева на площі 200 кв. м із поширенням вогню на одноповерховий житловий будинок і гараж", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що під час гасіння пожежі в одній з господарських споруд вибухнуло кілька газових балонів. У результаті вибуху площа пожежі значно збільшилася.

"Під час гасіння рятувальники винесли на безпечну відстань кисневий балон і чотири каністри з бензином (три з яких виявилися порожніми). Гасіння пожежі ускладнювалося великим захаращення території займистими матеріалами. Також найближчі гідранти були зі слабким тиском води, що ускладнювало водопостачання, тому пожежникам доводилося прокладати магістральні лінії великої протяжності", - наголошено в повідомленні.

8 квітня о 1:43 пожежу на площі 600 кв. м локалізували, а о 3:12 ліквідували.

Фото: kyiv.dsns.gov.ua

Вогнем знищено дерев'яний сарай, дерев'яну прибудову, літню кухню й одноповерховий житловий будинок. Проте пожежникам вдалося запобігти подальшому поширенню вогню на інші будинки і споруди, розташовані поруч.

На місці події працювали 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки і 43 представники особового складу ДСНС.

Причину пожежі та збитки встановлюють. Загиблих і травмованих немає.

Нагадаємо, в Житомирській області літнє подружжя загинуло через спалювання сухої трави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram