ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі в четвер було 10 обстрілів, поранено одного військового

Бойовики стріляли з великих калібрів.

На Донбасі в четвер було 10 обстрілів, поранено одного військового
Фото: facebook.com/ato.news

Протягом бойових дій на Донбасі 4 квітня було поранено українського військового, йдеться в ранковому зведенні штабу Операції об'єднаних сил.

"4 квітня російсько-окупаційні війська десять разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому вісім разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння з витратою 33 боєприпасів калібру 152, 122, 120 і 82 мм. Також ворог обстрілював наших захисників з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - повідомили військові.

Стрілянина велася біля Лебединського, Авдіївки, Пісків, Талаківки, Павлополя, Новоселівки Другої, Новотошківського.

Усі обстріли українські військові зустрічали вогнем у відповідь, і, стверджується у зведенні, в результаті обстрілу загинули чотири бойовики, а ще двох було поранено.

Нагадаємо, 4 квітня у Відні на засіданні постійної ради ОБСЄ Європейський Союз закликав Росію припинити підживлювати конфлікт на Донбасі, надаючи фінансову та військову підтримку незаконним збройним формуванням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram