ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві Porsche протаранив Chevrolet і загорівся над підземним переходом

Водій Porsche втік.

Фото: Інформатор

На бульварі Дружби народів, 14 у Києві ввечері в середу, 3 квітня, сталася серйозна ДТП. Автомобіль Porsche Cayenne на великій швидкості врізався в Chevrolet, перекинувся і загорівся. Позашляховик повис над спуском у підземний перехід.

Водій Porsche втік, повідомляє Інформатор.

За словами водія Chevrolet, він повертав з бульвару на вулицю Чеську з правого ряду. Несподівано позаду нього Porsche перебудувався з крайнього лівого ряду на смугу громадського транспорту, де і сталося зіткнення.

Від удару позашляховик перекинувся, залетів на огорожу підземного переходу і спалахнув. Свідки стверджують, що в машині перебували четверо чоловіків неслов'янської зовнішності.

Фото: Інформатор

Двоє пасажирів Porsche постраждали, їх госпіталізували. Водій позашляховика втік у двори, його розшукували патрульні. Попередньо, він також постраждав, але зміг покинути місце аварії.

Також поліцейські затримали одного чоловіка, який був у Cayenne на момент аварії. Хоча сам він стверджував, що проходив повз і допомагав водієві вибратися з палаючого автомобіля.

Власник Chevrolet відбувся переляком.

Фото: Інформатор

Як повідомлялося, ввечері 29 березня в Києві під час з'їзду з Північного мосту Subaru на повному ходу врізався в стовп на зупинці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram