ГоловнаСуспільствоПодії

Деснянський суд узяв під варту чоловіка, підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої падчерки

12-річна потерпіла кілька разів скаржилася матері на домагання.

Деснянський суд узяв під варту чоловіка, підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої падчерки
Фото: Depositphotos\jinga80

Деснянський районний суд Києва взяв під варту чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

За попередньою інформацією, підозрюваний 41-річний киянин - вітчим постраждалої дівчинки. Як розповіла мати постраждалої, дочка вже кілька разів скаржилася на те, що вітчим домагається до неї. Після чергової інтимного пропозиції вони викликали додому наряд поліції.

Правоохоронці затримали підозрюваного згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Крім того, з помешкання вилучено відеозаписи, після вивчення яких буде встановлено його причетність до скоєння злочинів сексуального характеру.

Зараз із потерпілою працюють співробітники ювенальної превенції і дитячі психологи, а мати дає пояснення слідчим. Також призначено проведення судово-медичних експертиз.

За цим фактом слідчий відділ Деснянського УП ГУНП в м. Києві розпочав кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram