ГоловнаСуспільствоПодії

Один постраждалий у резонансній ДТП в Одесі нацгвардієць опритомнів

Інший потерпілий впав у кому.

Один постраждалий у резонансній ДТП в Одесі нацгвардієць опритомнів
Пострадавший Денис Балгуров
Фото: dumskaya.net

Один боєць Національної гвардії з постраждалих у резонансній дорожньо-транспортній пригоді в селищі Котовського в Одесі опритомнів.

Про це повідомляє місцеве видання "Думская".

"Боєць Національної гвардії Денис Балгуров, який вижив у резонансній аварії на проспекті Добровольського, опритомнів. Ще один постраждалий нацгвардієць - Данило Руденко - впав у кому", - йдеться в повідомленні.

Бійці проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону (411-му госпіталі). Лікарі розповіли, що стан Балгурова - стабільний з позитивною динамікою, його переводять у травматологічне відділення. Руденко ж отримав важку черепно-мозкову травму, забій головного мозку і поки що залишається в реанімації.

За словами медиків, навіть за сприятливого розвитку подій хлопцям знадобляться ще кілька операцій і довга реабілітація. У кожного з них відкриті переломи обох ніг, які доведеться фіксувати за допомогою спиць і стрижнів.

Балгуров розповів, що разом із товаришами по службі стояв на тротуарі біля пішохідного переходу, збираючись перейти дорогу, коли на них наїхав "Опель". "Він намагався проскочити між двох машин, зачепився за одну, потім його відкинуло", - розповів потерпілий боєць.

Прес-офіцер Нацгвардії Володимир Бєлов прокоментував поведінку одного зі свідків ДТП, який бив поранених і намагався забрати в них зброю. Він підтвердив, що безпосередньо перед ДТП солдати зробили йому зауваження за порушення громадського порядку: "Це була така помста".

Нагадаємо, в суботу, 30 березня, в Одесі автомобіль Opel на єврономерах після зіткнення з фургоном Mercedes збив трьох нацгвардійців, які напередодні виборів заступили на патрулювання міста. Аварія сталася близько 17-ї години на розі вулиці Кишинівської і проспекту Добровольського.

У результаті події один військовослужбовець загинув, двох госпіталізували. Три людини, які перебували в Opel, отримали травми. Водія затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу. 1 квітня суд заарештував його без права внесення застави. Також затримали одесита, який добивав поранених після ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram