ГоловнаСуспільствоПодії

На трасі "Одеса - Рені" зіткнулися два мікроавтобуси та маршрутка

Один з водіїв загинув на місці, ще один госпіталізований.

На трасі "Одеса - Рені" зіткнулися два мікроавтобуси та маршрутка
Фото: od.npu.gov.ua

На трасі "Одеса - Рені" сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох мікроавтобусів і маршрутки, в якій були пасажири. Один з водіїв загинув на місці.

Про це повідомляють на сайті поліції Одеської області.

ДТП сталася вранці біля села Удобне Білгород-Дністровського району. У результаті аварії один з водіїв загинув на місці, іншого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано.

"Попередньо встановлено, що в напрямку Одеси рухалися вантажний автомобіль «Форд Транзит» і маршрутне таксі сполученням Білгород-Дністровський - Одеса з пасажирами. У зустрічному напрямку рухався вантажний автомобіль «Мерседес Спринтер», водій якого, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Форд Транзит»", - йдеться в повідомленні.

Водій "Форда" загинув на місці, водія "Мерседеса" з тілесними ушкодженнями госпіталізовано.

Маршрутне таксі отримало механічні пошкодження. Його пасажири по медичну допомогу не зверталися.

Фото: od.npu.gov.ua

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського відділення Нацполіції і патрульні. Вирішується питання про внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань відомостей за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу.

Рух на вказаній ділянці дороги ускладнено.

Фото: od.npu.gov.ua

Нагадаємо, раніше в селі під Києвом вантажівка-асенізатор після потрійного ДТП влетіла в гараж. В результаті постраждали дві жінки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram