ГоловнаСуспільствоЖиття

Справа Зайцевої та Дронова надійшла до апеляційного суду

Визначено колегію суддів.

Справа Зайцевої та Дронова надійшла до апеляційного суду
Елена Зайцева и Геннадий Дронов
Фото: NewsRoom

Справа Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, засуджених до 10 років позбавлення волі за звинуваченням у смертельній ДТП у Харкові, надійшла в апеляційний суд.

Про це повідомляє Судова влада України.

"1 квітня 2019 року у провадження Харківського апеляційного суду надійшла кримінальна справа за обвинуваченням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова за фактом трагічної ДТП 18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумської з провулком Мечникова", - йдеться в повідомленні.

Протоколом автоматичного розподілу судових справ визначено колегію суддів Харківського апеляційного суду, який розглядатиме справу. Головуючим у справі призначений суддя Володимир Протасов, судді - Олена Грошева і Вікторія Яковлєва.

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року у центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Зайцевої та Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, в результаті чого загинули шестеро людей - п'ятеро загинули на місці, ще одна дівчина померла в лікарні.

26 лютого суд засудив Зайцеву і Дронова до 10 років в'язниці. Їх також зобов'язали виплатити 8 млн компенсації сім'ям жертв ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram