ГоловнаСуспільствоЖиття

У Кропивницькому помер водій автоцистерни, який постраждав під час пожежі на заправці

Чоловіка вже перевели з реанімації, але потім стан різко погіршився.

У Кропивницькому помер водій автоцистерни, який постраждав під час пожежі на заправці
Фото: gre4ka.info

У лікарні Кропивницького помер 58-річний водій газової автоцистерни, яка ввечері 27 березня вибухнула на заправці. Про це повідомляє місцеве телебачення.

Як повідомила завідувачка опікового відділення обласної лікарні Наталія Корчака, потерпілий помер увечері в неділю, 31 березня. Ще в п'ятницю його перевели з реанімації до опікового відділення, проте стан потерпілого різко погіршився, і медики не змогли його врятувати.

У лікарні залишається керівник підприємства «Еван-Ві», яке орендувало територію, де стався вибух.

Крім того, сьогодні в Кропивницькому суд обирає запобіжний захід директору підприємства, де стався вибух - Олександру Ляховецькому.

Нагадаємо, ввечері 27 березня в Кропивницькому на відкритій автостоянці ТОВ "Татіус" в автоцистернах для зрідженого газу сталася пожежа з подальшими вибухами. У результаті дістали травми четверо людей, двоє співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій і водій автоцистерни.

28 березня Нацполіція повідомила про початок кримінального провадження за фактом НП за ч.2 ст.272 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram