ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала одесита, який добивав нацгвардійців після ДТП

Чоловік кілька разів ударив постраждалих у ДТП бійців і втік.

 Поліція затримала одесита, який добивав нацгвардійців після ДТП
Фото: facebook.com/arsen.avakov

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про подробиці смертельної ДТП в Одесі, внаслідок якої загинув боєць Національної гвардії, ще двоє зазнали травм.

Про це глава МВС написав у Фейсбуці.

"Учора в Одесі сталася трагедія. Троє молодих нацгвардійців вийшли на патрулювання міста. У них на швидкості врізався водій-неадекват на «лівих» євробляхах. Один гвардієць загинув на місці, двоє в тяжкому стані в Одеському госпіталі. Водія затримано...", - нагадав Аваков.

"Але я про мерзоту, іншого неадеквата. Іншого слова немає. Думав і вирішив, що все-таки опублікуємо це відео... Після страшного удару троє гвардійців стікали кров'ю на асфальті, викликали "швидку" - і тут - ця мерзота в синій куртці - він підскочив до бійців і завдав кілька ударів (!!) по лежачих, поки його не відштовхнула, спасибі їй, жінка...", - розповів глава МВС.

Чоловік утік з місця ДТП до приїзду "швидкої". Однак, поліцейські встановили його особу та затримали наступного дня після трагедії.

"Він утік з місця трагедії до того, як приїхала поліція і "швидка". Ми шукали його всю ніч і півдня - він ховався - але тепер ми його знайшли!.. Раніше судимий, перебуває під умовним терміном громадянин України, одесит і мерзота - якийсь Путілін. Затримали його. Звинувачується за ст. 345 ч.2 (погроза або насильство щодо співробітника правоохоронних органів, - ред.) - з покаранням позбавлення волі до 5 років", - додав Аваков.

Нагадаємо, в Одесі в суботу автомобіль Opel на єврономерах після зіткнення з фургоном Mercedes збив трьох нацгвардійців, які напередодні виборів заступили на патрулювання міста. Аварія сталася близько 17-ї години на розі Кишинівської вулиці і проспекту Добровольського.

Внаслідок події один військовослужбовець загинув, двох госпіталізували. Троє людей, що були в Opel, дістали травми. Водія затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram