ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Кропивницького вибухнула газова заправка (оновлено)

За попередніми даними, травмовано двоє людей.

Близько 20:00 27 березня в Кропивницькому сталося кілька вибухів, які чули в декількох районах міста.

Жителі мікрорайону Ковалівка повідомляють, що після вибухів почалася пожежа поблизу вулиці Київської, передає місцеве видання gre4ka.info.

У прес-службі ДержНС області поки ситуацію не коментують.

У соцмережах городяни пишуть, що вибух стався на газовій заправці на вулиці Київській, поруч з якою розташована автостоянка і школа №20.

Фото: gre4ka.info

Фото: gre4ka.info

Зараз на Ковалівці згасло світло. У сусідніх будинках вибуховою хвилею вибило вікна.

За інформацією видання, в Ковалівці недавно демонтували одну незаконну заправку, а днями в Олександрії оштрафували підприємство за незаконну газову заправку.

Оновлення. Як повідомляє кореспондент видання "Без купюр" з місця події, вибухнула газова заправка.

На місці триває пожежа, очевидці спостерігали потужний "гриб" вибуху.

Повідомляється, що на станції зазвичай була одна стаціонарна ємність, а також кілька тягачів з бочками. Також поблизу території заправки розміщувалися вантажівки з дизельним паливом.

Зараз на місці події працює близько 6 пожежних автомобілів. Пожежа палає локально. На місце події виїхала "швидка допомога".

Очевидці повідомляють про ускладнення мобільного зв'язку.

"О 20:00 в службу порятунку Кіровоградської області надійшло повідомлення про пожежу чотирьох вантажних авто і близько 10 легкових автомобілів. На місце події були відправлені наші підрозділи. Зараз тут працюють 10 одиниць техніки і близько 40 чоловік особового складу. Площа загоряння становить близько 200 кв. м", - розповіла в ефірі Прямого представник ДержНС Кіровоградської області Оксана Мачак.

Профільне видання Enkorr пише, що вибухнула газова заправка, що окремо стоїть на стоянці далекобійних фур.

Оновлення 21:55. В результаті вибуху ємності з газом попередньо травмовано три людини. Вони госпіталізовані, повідомляє прес-служба МВС.

"Станом на 20:55 пожежу локалізовано, горять п'ять вантажних автомобілів (автоцистерни-заправники газом), десять легкових автомобілів і покрівля поруч розташованого двоповерхового будинку (розміром 40х12 м) на площі 200 кв. м", - йдеться в повідомленні.

Фото: ГосЧС Фото: ГосЧС

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram