ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві наркодилери вбили і закопали людину

Затримано трьох учасників угруповання, вбивцю оголошено в розшук.

У Києві наркодилери вбили і закопали людину
Фото: kyiv.gp.gov.ua

У Києві правоохоронці під час розслідування кримінального провадження за фактами виготовлення і масового збуту наркотиків встановили групу наркодилерів, які виявилися причетними до вбивства людини.

Про це повідомляють на сайті столичної прокуратури.

Під час документування діяльності вказаного угруповання правоохоронці провели низку обшуків на території Київської та Черкаської областей, за результатами яких у фігурантів вилучили 8,5 кг канабісу, 600 г амфетаміну, пакувальні пакети, ваги, колби і скляні ємності із залишками невідомої речовини.

"Після проведення першорядних слідчих дій правоохоронці встановили, що особи, викриті в незаконному обігу наркотичних речовин, причетні до скоєння ще одного тяжкого злочину, а саме - вбивства людини, тіло якої вони поховали біля одного з будинків у Київській області, де проводили обшуки", - йдеться в повідомленні.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Потім кінологи зі спеціально навченим собакою провели повторний обшук, під час якого вдалося встановити місце поховання. Тіло вбитого чоловіка ексгумували й оглянули за участю судово-медичного експерта. Сумнівів у вчиненні умисного вбивства у правоохоронців не залишилося.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Особу загиблого та його вбивць, а також обставини скоєння злочину встановлено.

На цей час затримано трьох осіб, які допомагали вбивці вивезти і поховати тіло. Самого підозрюваного оголосили в розшук. Слідство триває.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив про найрезультативнішу антинаркотичну операцію, протягом якої затримали ОЗУ загальною чисельністю до 1 тис. осіб, які торгували наркотиками за криптовалюту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram