ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі чоловік відкрив стрілянину з вікна по дітях

Одним з пострілів 11-річного хлопчика поранено в голову.

У Дніпрі чоловік відкрив стрілянину з вікна по дітях
Фото: real-vin.com

У Дніпрі на вулиці Юрія Кондратюка місцевий житель відкрив стрілянину з рушниці, щоб розполохати дітей у дворі. Попередньо, чоловікові не сподобалося, що на його прохання піти геть ніхто з хлопчиків не відреагував, повідомляє Інформатор.

За інформацією поліції, хлопці грали на території котельні. Це не сподобалося чоловікові, який живе в будинку навпроти. Висунувшись у вікно, він почав кричати на дітей і попросив піти, на що школярі спершу не реагували, а потім у грубій формі дали зрозуміти, що робити цього не будуть. Усвідомивши, що жодної реакції на його зауваження не буде, чоловік схопив пневматичну рушницю і зробив кілька пострілів.

Попередньо, гвинтівка призначена для стрільби в тирі і не є вогнепальною. Проте одним з пострілів чоловік поранив 11-річного хлопчика в голову. Незабаром на місце приїхав наряд поліції, ювенали і швидка допомога.

Травма хлопчика виявилася не суттєвою - від госпіталізації він відмовився. Патрульні відразу ж опитали дітей і встановили квартиру, з якої, попередньо, стріляв невідомий.

Двері правоохоронцям ніхто не відчинив і згодом до квартири ніхто не повертався. Розповісти що-небудь про її господаря мешканці будинку також нічого не змогли. Закінчилося все тим, що батьки хлопчиків написали представникам ювенальної превенції зустрічну заяву і сказали, що жодних претензій за цим фактом не мають.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram