ГоловнаСуспільствоЖиття

На дорогах України встановлять ще 25 радарів TruCAM

З початку використання TruCAM складено понад 83 тис. протоколів про перевищення швидкості.

На дорогах України встановлять ще 25 радарів TruCAM
TruCAM
Фото: facebook/Патрульна поліція Рівненської області

Патрульна поліція з 25 березня почне використовувати ще 25 радарів швидкості TruCAM.

Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Фейсбуці.

"З понеділка, 25 березня, ще 25 приладів буде використовуватися патрульною поліцією для вимірювання швидкості руху. Загальна кількість приладів, які будуть використовуватися з понеділка, - 75 штук", - написав він.

Нові ділянки використання приладів (позначені на карті червоним кольором) в таких областях: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернівецька.

"Знову нагадую, що ми продовжуємо діяти за тим самим стандартам: публікується карта з нанесенням ділянок використання; стоять попереджувальні знаки; стоїть службовий автомобіль на синіх проблискових маячках", - зазначив Білошицький.

Він також додав, що з початку використання TruCAM складено понад 83 тис. постанов про перевищення дозволеної швидкості руху.

Фото: facebook.com/Bilosh

Нагадаємо, радари TruCAM почали працювати на дорогах 8 жовтня минулого року в тестовому режимі і 15 жовтня - в повноцінному режимі. На сайті Нацполіції опублікована карта їх розміщення, на дорогах перед радарами встановлені попереджувальні знаки, а машина поліції в місці відеофіксації порушень використовує проблисковий маячок.

За перший день використання TruCAM було зафіксовано більш ніж 200 порушень швидкісного режиму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram