ГоловнаСуспільствоЖиття

Ryanair полетить до Харкова

"Найбільший нерозкритий потенціал на рейсах із Харкова - на маршрутах у Німеччину".

Ryanair полетить до Харкова
Ryanair полетит в Харьков
Фото: Hyser

Ірландський лоукост Ryanair 26 березня проведе прес-конференцію в Харкові, на якій може оголосити про запуск рейсів з місцевого аеропорту.

Про це повідомляє "Центр транспортних стратегій" з посиланням на прес-службу аеропорту.

"Від лоукостера оголошено про участь у заході Ольги Павлонки - керівника з продажу й маркетингу авіакомпанії Ryanair (Центральна та Східна Європа, Балкани), з боку аеропорту - його гендиректора Володимира Васильченка. На запитання про те, чи можна розуміти, що 26 березня буде оголошено про початок польотів Ryanair до Харкова, в аеропорту відповіли, що "очікують, що так", - ідеться в повідомленні.

Подробиці не повідомляються, але раніше комерційний директор аеропорту Владислав Іллін заявляв, що пріоритетом на цей рік є успішне проведення перемов з Ryanair.

"Найбільший нерозкритий потенціал на рейсах із Харкова є на маршрутах до Німеччини. Серед пасажирів мають попит приблизно ті самі напрямки, що й серед киян. Тому ми ведемо переговори про відкриття рейсів у ті самі німецькі міста, звідки вже літають зі столиці України європейські лоукостери. Зокрема, тепер у них більше рейсів з Києва в такі міста Німеччини як Берлін, Франкфурт-на-Майні і Мюнхен (Меммінген)", - зазначив Іллін.

У листопаді минулого року комерційний директор Ryanair Девід О'Брайан говорив, що лоукостер вивчає можливість запуску рейсів до ще одного українського аеропорту. У списку претендентів були Одеса, Харків і Херсон.

Нагадаємо, наприкінці січня Ryanair анонсувала запуск чотирьох нових рейсів з України до Німеччини.

2018 року авіакомпанії запустили 3765 нових регулярних рейсів по всьому світу, що на 6,8% більше, ніж попереднього року. Україна вперше ввійшла до топ-20 країн, у яких відбувається авіабум. 2018 року в країні з'явилися 72 нові напрямки.        

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram