ГоловнаСуспільствоПодії

Вантажівка пошкодила шляхопровід на Броварському проспекті біля станції метро "Дарниця"

Рух транспорту на перехресті Броварського проспекту і вул. Будівельників обмежено.

Комунальна корпорація "Київавтодор" обмежила рух транспорту на перехресті Броварського проспекту і вул. Будівельників через пошкодження стовпа шляхопроводу.

Про це інформує прес-служба КМДА.

"З метою забезпечення безпечного руху транспорту прийнято рішення про закриття правої смуги руху в напрямку б-ру Верховної Ради і проведення випробування й обстеження спеціалізованою лабораторією. За результатами обстеження будуть прийняті подальші рішення щодо виконання необхідних ремонтних робіт", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/kievavtodor

Згідно з повідомленням, вдень 19 березня водій трала, на якому перевозився гусеничний кран RDK-25, не врахував габарити штучної споруди і пошкодив балку № 4 у другому прогоні шляхопроводу.

Фото: facebook.com/kievavtodor

Відзначається, що кран перевозився без узгодження з "Київавтодором", з перевищенням габариту, без документів і необхідного супроводу.

Фото: facebook.com/kievavtodor

Фото: facebook.com/kievavtodor

Шляхопровід на перехресті Броварського проспекту і вул. Будівельників - один з двох основних маршрутів у сторону Троєщини з боку південно-східної частини Києва.

Нагадаємо, 16 березня розпочався демонтаж аварійного Шулявського шляхопроводу. Рух транспорту в цьому районі на наступні півтора року організовано по прилеглих вулицях. На шляхах об'їзду передбачено односторонній рух на вулицях Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова), Нестерова, Гарматної і Виборгської.

Напередодні через ремонт на Шулявці "затор" на проспекті Перемоги в Києві сягнув 5 кілометрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram