ГоловнаСуспільствоЖиття

Пункт пропуску "Новотроїцьке" на Донбасі закрили у зв'язку з реконструкцією

КПВВ не працюватиме в неділю.

Пункт пропуску "Новотроїцьке" на Донбасі закрили у зв'язку з реконструкцією
Пункт пропуска "Новотроицкое" закрыли в связи с реконструкцией
Фото: dpsu.gov.ua

У неділю 17 березня пункт пропуску "Новотроїцьке" в Донецькій області закрили у зв'язку з реконструкцією. Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

"З метою поліпшення умов перетину громадянами лінії розмежування, тривають роботи з реконструкції та розвитку контрольних пунктів в'їзду-виїзду в Донецькій області", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що в пункті пропуску "Новотроїцьке" вже змонтували нові модулі для проведення паспортного і фіскального контролю, там також завершили будівництво місць укриття і навісів-накопичувачів для людей, які перетинають лінію розмежування.

На пункті пропуску "Новотроїцьке" встановлять змонтовані конструкції, підключать їх до електрики і водопостачання, проведуть монтажні роботи із залученням важкої спеціальної техніки.

У Держприкордонслужбі наголошують, що один день - це "мінімально необхідний час на проведення небезпечних електро- і монтажних робіт в місцях скупчення людей".

Зараз в Луганській області діють два пункти пропуску через лінію розмежування - "Станиця Луганська" і "Золоте". У Донецькій області їх чотири - "Гнутове", "Майорське" і "Мар'їнка".

Нагадаємо, у вересні 2018 на модернізацію закривали пункт пропуску "Станиця Луганська".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram