ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві знайдено мертвим співробітника Адміністрації Президента (оновлено)

Олександр Бухтатий був головним консультантом департаменту інформаційної політики.

У Києві знайдено мертвим співробітника Адміністрації Президента (оновлено)
Александр Бухтатый

Сьогодні вранці в Києві виявлено вбитим співробітника Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого. Інформацію про загибель співробітника підтвердили в АП, пише агентство "Українські новини".

За даними столичних ЗМІ, тіло загиблого виявили випадкові перехожі рано-вранці на вул. Баговутівській. Поруч із загиблим були документи на ім'я Бухтатого, пізніше поліція підтвердила його особу.

Фото: kiev.informator.ua

Бухтатий був головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АП.

Фото: kiev.informator.ua

Фото: Еспресо.тв

Особу загиблого підтвердив і директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко, пише видання "Інформатор". Він повідомив, що правоохоронці проводять слідчі дії, але на тілі є ознаки насильницької смерті. Видання також повідомило, що загиблого виявили о 6:50 біля входу в недобудовану церкву. Близько п'ятої години ранку там працювала техніка, і тіла там ще не було.

"Українська правда" з посиланням на неназване джерело в АП пише, що в загиблого вкрали телефон і банківську картку і що на тілі немає очевидних ознак насильства, "тільки кров з носа".

Підозрюваних нібито вже затримали.

"Інтерфакс-Україна" з посиланням на свої джерела пише, що наразі нікого не затримували, а співробітника АП убили з корисливих мотивів.

Тим часом поліція Києва офіційно підтвердила, що на вулиці Баговутівській біля церкви перехожі виявили мертвого чоловіка.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Тіло оглянув судово-медичний експерт, згідно з попереднім висновком якого слідів насильницької смерті не виявлено.

Попередню причину смерті встановлять після розтину, а остаточну - після проведення судово-медичної експертизи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram