ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі комуністи розкритикували Путіна на мітингу пам'яті про Сталіна

У Криму зростає популярність радянського диктатора.

У Севастополі на річницю смерті радянського диктатора Йосипа Сталіна провели мітинг з ініціативи місцевих комуністів. Російська влада Севастополя дозволила комуністичному міськкому покласти квіти до Вічного вогню і провести короткий мітинг, повідомляє Крим.Реалії.

До Вічного вогню ветерани і комуністи підійшли з червоними прапорами, кошиком червоних гвоздик і великим портретом Сталіна.

Фото: Крим.Реалії

Після покладання пройшов короткий мітинг. Перед присутніми виступив керівник севастопольських комуністів Василь Пархоменко. Він зазначив, що зараз багато хто сперечається про значення Сталіна. Пархоменко розповів, що під час Другої світової війни Сталін відмовився обмінювати свого сина, який потрапив у полон, на німецького генерала. На думку Пархоменка, це приклад "високого патріотизму і моральності". Комуніст додав, що "Путін і його команда не здатні на таке".

Фото: Крим.Реалії

На підтвердження значної популярності радянського диктатора Василь Пархоменко розповів, що на прохання мешканців додатково видали 5 тисяч настінних календарів на 2019 рік з портретом Сталіна. Керівники комуністичного міськкому вручили активістам пам'ятні медалі на честь 140-річчя Сталіна. Медалі виготовили в Москві на замовлення КПРФ. Під час вручення нагороджені відповідали вітанням "Служу Радянському Союзу".

На завершення учасники мітингу зробили групову фотографію з портретом Сталіна. За мітингом спостерігали і вели фото- та відеофіксацію співробітники російських спецслужб. Поліції на мітингу не спостерігалося.

Як повідомлялося, більшість українців вважають Сталіна жорстоким тираном.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram