ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укравтодор" хоче розширити дорогу Львів - Рівне до чотирьох смуг

Це дозволить заощадити час у дорозі майже удвічі.

"Укравтодор" хоче розширити дорогу Львів - Рівне до чотирьох смуг
Дорогу Львов - Ровно расширят до четырех полос
Фото: facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") починає проектування реконструкції дороги М-06 на ділянці Львів - Рівне до чотирьох смуг руху.

Про це повідомила прес-служба "Укравтодору" у Фейсбуці.

Зазначають, що після закінчення реконструкції час на дорогу від Львова до Рівного без порушення правил дорожнього руху зменшиться майже вдвічі - до 1,5 години.

"На цю дорогу вже зараз припадає значна частина перевезень експортних вантажів у країни Європейського Союзу. Тому реконструкція цієї дороги стане стимулом для економічного розвитку регіону, сприятиме притоку інвестицій і створенню нових робочих місць. Крім того, нова якість дороги забезпечить підвищення рівня дорожньої безпеки та поліпшить екологічну ситуацію в містах", - наголошується в повідомленні.

Раніше повідомляли про початок проектування частини цього проекту - південного об'їзду міста Дубно в Рівненській області, що дозволить вивести весь транзитний автотранспорт, що прямує по дорогах М-06 Київ-Львів-Чоп і М-19 Доманове-Тернопіль-Чернівці, за межі міста і приміської зони.

Нагадаємо, 2019 року має розпочатися будівництво третьої бетонної дороги в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram