ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики на Донбасі здійснили чотири обстріли, поранено бійця ЗСУ

Українські військові вчора збили безпілотник окупантів.

Бойовики на Донбасі здійснили чотири обстріли, поранено бійця ЗСУ
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 1 березня, російські окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, тричі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Як повідомили в штабі ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" окупанти обстріляли позиції наших захисників біля населеного пункту Піски з мінометів калібру 82 мм.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог тричі обстріляв підрозділи Об'єднаних сил: з мінометів 120-го калібру - поблизу селища Новолуганське; з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - біля населеного пункту Новотошківське; з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Шуми", - йдеться в повідомленні.

В результаті обстрілів одного українського захисника було поранено.

На всі ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил відповідали вогнем чергових вогневих засобів, зазначили у штабі.

За даними розвідки, один окупант отримав поранення. За уточненими даними за попередню добу, 28 лютого двох учасників збройних формувань РФ було знищено, п'ятьох поранено. Також вчора збито один БПЛА противника.

З початку цієї доби ворог обстріляв позиції наших військ з автоматичних станкових гранатометів в районі населеного пункту Верхньоторецьке.

Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил з початку цієї доби немає.

Нагадаємо, 28 лютого бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram