ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд зобов'язав Зайцеву і Дронова виплатити 8 млн компенсації сім'ям жертв ДТП

Крім того, Дронов повинен виплатити 800 тис. гривень двом постраждалим.

Суд зобов'язав Зайцеву і Дронова виплатити 8 млн компенсації сім'ям жертв ДТП
Фото: mediaport.ua

Визнані судом винними у смертельній ДТП у центрі Харкова Олена Зайцева та Геннадій Дронов також зобов'язані солідарно виплатити майже 8 млн гривень компенсації сім'ям загиблих і постраждалим.

Про це повідомляє Укрінфом.

"Суд ухвалив рішення за цивільними позовами, заявленими сім'ями загиблих і постраждалими про моральну компенсацію. Родичі загиблих просили суд по 1 млн гривень за кожного загиблого, а постраждалі у ДТП - від 100 до 500 тис гривень для відшкодування витрат на лікування. За рішенням суду Зайцева і Дронов повинні солідарно виплатити майже 8 млн гривень компенсації. Крім того, Дронов повинен виплатити 800 тис. гривень двом постраждалим", - зазначили в суді.

Раніше сьогодні Київський районний суд Харкова оголосив вирок Олені Зайцевій і Геннадію Дронову у справі смертельної ДТП на вулиці Сумській в центрі міста. Дронову і Зайцевій дали максимальний термін - 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року у центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Зайцевої та Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, в результаті чого загинули шестеро людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram