ГоловнаСуспільствоЖиття

Заступнику мера Сум оголосили про підозру у справі про смерть немовляти в ліфті

Також про підозру повідомили директора департаменту інфраструктури міськради, який укладав договори на проведення капремонтів понад 180 ліфтів.

Заступнику мера Сум оголосили про підозру у справі про смерть немовляти в ліфті
Фото: nr2.ru

Заступнику мера Сум Олександрові Журбі, який, згідно з розподілом обов'язків, організовує контроль за експлуатацією житлового фонду, в тому числі за утриманням ліфтового господарства, оголосили про підозру у справі про загибель 2,5-місячного немовляти в ліфті.

Про це повідомляють на сайті прокуратури області.

"У четвер, 21 лютого, оголосили про підозру одному із заступників міського голови м. Суми, який, згідно з розподілом обов'язків, організовує контроль за експлуатацією житлового фонду, в тому числі за утриманням ліфтового господарства. Ба більше, за даними прокуратури, цей заступник з травня 2017 року також очолює комісію, яку створили для забезпечення безперебійної та безпечної роботи ліфтів", - йдеться в повідомленні.

Також співробітники прокуратури вручили повідомлення про підозру директору департаменту інфраструктури міськради, який укладав договори на проведення капітальних ремонтів понад 180 ліфтів у місті вартістю 34,5 млн грн, у тому числі ліфтів будинку по вул. Супруна, 32/1, де загинула дитина.

Нагадаємо, в Сумах 2 січня через обрив ліфта в багатоповерхівці загинуло двомісячне немовля. 4 січня суд обрав запобіжний захід директорові й електромонтерові підприємства "Сумиліфт": директора відправили під домашній арешт до 26 лютого, а електромонтера підприємства взяли під нічний домашній арешт до 1 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram