ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців

Бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська сім разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, чотири рази застосувавши заборонене озброєння. У результаті трьох військовослужбовців поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти чотири рази обстріляли позиції наших захисників: двічі - з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї, надалі - з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів - у районі населеного пункту Водяне, з мінометів калібру 82 мм - біля населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу села Павлопіль. Також під обстрілом опинилося селище Кримське", - йдеться в ранковому зведенні.

З початку поточної доби бойовики один раз відкривали вогонь, обстрілявши позиції ЗСУ в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" з мінометів калібру 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Катеринівка.

За даними української розвідки, трьох бойовиків знищено і чотирьох поранено.

Нагадаємо, в четвер на Донбасі були поранені двоє військовослужбовців. У середу один боєць загинув.

20 лютого президент Петро Порошенко, виступаючи на Генасамблеї Організації Об'єднаних Націй, закликав відправити на Донбас технічну місію ООН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram