ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області затримали наркоторговця з кокаїном і героїном на 2 млн гривень

Зловмисник прикривався діяльністю у сфері міжнародних вантажних перевезень.

У Львівській області затримали наркоторговця з кокаїном і героїном на 2 млн гривень
Фото: npu.gov.ua

У Львівській області правоохоронці затримали 38-річного місцевого жителя, який налагодив контрабандне постачання в Україну наркотичних засобів і психотропних речовин із Західної Європи в особливо великих розмірах. Про це повідомили в Нацполіції області.

"Під час проведених оперативних заходів у наркодилера вилучено 330 г героїну, 250 г кокаїну та 100 г МДМА (екстазі), призначених для подальшої реалізації. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 2 млн гривень. Крім наркотиків і психотропів у фігуранта також вилучено два карабіни, пістолет і патрони до них", - йдеться в повідомленні відомства.

Зазначається, що під виглядом підприємницької діяльності у сфері міжнародних вантажних перевезень місцевий житель налагодив кримінальні зв'язки з представниками наркобізнесу Західної Європи. Звідти він постачав дорогі наркотики і психотропи, включаючи кокаїн і екстазі, і збував їх великими партіями на території Львівської області.

У поліції додали, що зловмисник був одним з найвпливовіших наркоділків Львівської області.

Йому повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше СБУ вилучила найбільшу в історії України партію метадону в Полтавській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram