ГоловнаСуспільствоЖиття

"Команда порятунку тварин" витягнула з пастки бобра

У тварини складний перелом лапи. Імовірно, бобер не виживе на волі.

Бобер потрапив у пастку і серйозно пошкодив лапу
Фото: Команда порятунку тварин
Бобер потрапив у пастку і серйозно пошкодив лапу

Київська "Команда порятунку тварин" врятувала з пастки бобра. Про це написала представниця команди Алісія Поліха на своїй сторінці у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, бобер потрапив у пастку й отримав складний перелом передньої лапи. У коментарях до повідомлення рятувальниця уточнила, що тварина, швидше за все, залишиться жити у членів команди.

Інцидент стався на озері Срібній Кіл на вул. Срібнокільській у Києві. Бобра знали місцеві жителі і співробітники місцевих закладів, його називали Василем.

Фото: facebook/Алісія Поліха

У понеділок, 11 лютого, співробітники одного із закладів на березі озера, стурбовані тривалою відсутністю Василя, вирушили на його пошуки і знайшли тварину в пастці. На місце викликали службу порятунку.

Поки команда діставала бобра на берег і звільняла з пастки, на місце події прийшов браконьєр - чоловік намагався непомітно підійти до пастки, але його виявили. На жаль, затримати злочинця не вдалося, але про нього повідомили в поліцію.

Фото: facebook/Алісія Поліха

Бобра екстрено госпіталізували у ветклініку зі складним переломом передньої лапи і великою втратою крові. Якщо лікарям не вдасться відновити пошкоджену лапу, то бобер залишиться жити у членів команди порятунку.

Фото: facebook/Алісія Поліха
Фото: facebook/Алісія Поліха

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram