ГоловнаСуспільствоЖиття

У вівторок у Києві до +2 градусів і рясний мокрий сніг

На дорогах місцями ожеледиця.

У вівторок у Києві до +2 градусів і рясний мокрий сніг
Фото: Макс Требухов

У вівторок, 12 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, вдень рясний мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вдень налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0...+2 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, вдень мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3...+3 градуси, вдень -3...+4 градуси.

У Карпатах вночі мокрий сніг і дощ, вдень мокрий сніг, температура вночі та вдень + 2...-3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, вдень рясний мокрий сніг, лише в Житомирській області мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вдень налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15 -20 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1...+4 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, вдень рясний мокрий сніг і дощ, у Дніпропетровській області мокрий сніг і дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вдень налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...+4 градуси, вдень -1...+5 градусів, у Дніпропетровській області + 2...+7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вдень у Харківській і Донецькій областях місцями дощ і мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі місцями дощ і мокрий сніг, в Херсонській і Запорізькій областях без істотних опадів; вдень дощ та мокрий сніг, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +3...+8 градусів, в Херсонській області +5...+10 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі + 1...+6 градусів, вдень +9...+14 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram