ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний заступник голови РДА на BMW травмував патрульну, яка оформляла ДТП

Патрульну затиснуло між двома машинами, вона дістала травму ноги.

У Києві нетверезий заступник голови райдержадміністрації травмував патрульну, яка оформляла ДТП на Південному мосту.

Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції.

О 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту в бік лівого берега сталася ДТП без постраждалих за участю двох машин "Шкоди" і "Ніссана". На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення ДТП, який припаркував службовий автомобіль попереду "Ніссана".

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Під час складання матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем і "Ніссаном". У цей момент водій автомобіля "БМВ", рухаючись у напрямку лівого берега, вчинив зіткнення з автомобілем "Шкода", який своєю чергою врізався в "Ніссан". 

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У результаті патрульну затиснуло між двома машинами, вона дістала травму ноги. Крім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які були в салоні "Шкоди". Усім їм надають необхідну медичну допомогу.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Встановлено, що за кермом "БМВ" був заступник голови районної в місті Києві державної адміністрації, який має явні ознаки алкогольного сп'яніння.

На місці ДТП працює група слідчих відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод. Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram