ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі побили і зламали ногу в.о. голови райсуду у Львівській області

Пострадавший обратился в полицию.

Невідомі побили і зламали ногу в.о. голови райсуду у Львівській області
Судья Маркиян Самсин
Фото: zaxid.net

Невідомі побили і зламали ногу виконувачу обов'язків голови Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області Маркіяну Самсіну.

Про це повідомляє "Судова влада України".

"Сьогодні, 31 січня 2019 року, під час засідання Вища рада правосуддя терміново розгляне повідомлення про напад на в.о. голови Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області Самсіна Маркіяна Леоновича. Початок засідання о 10:00", - йдеться в повідомленні.

Напередодні, 30 січня, до ВРП надійшло повідомлення від Самсіна про те, що 27 січня 2019 року до нього підійшли чоловіки, один з яких неодноразово був засуджений районним судом.

"Один із них висловився на адресу судді: «Ти ще кров'ю не харкав». Після цього чоловіки напали на нього, заподіявши тілесних ушкоджень і перелому лівої ноги. На місце події приїхали співробітники поліції, однак правопорушників затримали на місці. Суддю було доставлено в районну лікарню, де йому надали допомогу", - наголошено в повідомленні.

28 січня Самсін звернувся в поліцію із заявою про скоєння стосовно нього кримінального злочину.

Нагадаємо, в ніч з 30 вересня на 1 жовтня минулого року в Києві напали на будинок судді Деснянського райсуду Києва Наталії Буші. Жінка постраждала, також злочинці прострелили ноги її чоловікові-адвокату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram