ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі пенсіонер до смерті забив знайому за відмову вийти за нього заміж

Чоловіка затримали поліцейські.

В Одесі пенсіонер до смерті забив знайому за відмову вийти за нього заміж
Полиция выясняет обстоятельства убийства женщины в Одессе
Фото: od.npu.gov.ua

У Суворовському районі Одеси поліцейські затримали 69-річного чоловіка, який до смерті побив свою знайому молотком після того, як вона відмовилася вийти за нього заміж.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Відзначають, що підозрюваного затримали 28 січня. У поліцію надійшло повідомлення від сусідки загиблої, яка виявила тіло 60-річної жінки.

"Під час слідчо-розшукових дій було встановлено, що до вбивства причетний 69-річний знайомий потерпілої, який останнім був у неї вдома. Підозрюваний зізнався, що приходив до жінки з пропозицією створити сім'ю, але та відмовила йому в грубій формі. Не чекаючи такого повороту подій, чоловік «вибухнув» і схопився за молоток. Вдаривши ним декілька разів жінку по голові, він покинув її помешкання", - йдеться в повідомленні.

Під час огляду місця події також встановлено, що з будинку потерпілої зник її золотий ланцюжок з кулоном, а також гаманець з телефоном і грошима.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Підозрюваного затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше в Одеській області в приватному будинку убили чотирьох осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram